סוגי נתחים ושיטות בישול

1. אנטריקוט:

  • צלייה בתנור כרוסטביף
  • צלייה על האש כרוסטביף או סטייק
  • טיגון במחבת כסטייק

2. צלעות עורף:

  • בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)
  • טחינה

3. חזה בקר:

  • בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)
  • טחינה

4. כתף:

  • בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)

5. צלי כתף:

  • בישול קדירה ארוך כצלי (כ-3 שעות)

6. פילה מדומה:

  • בישול קדירה ארוך כצלי (כ-3 שעות)

7. שריר הזרוע:

  • בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
  • כאוסובוקו – פרוסות עם עצם או כקוביות

8. צוואר:

  • בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)

9. אסאדו:

  • צלייה איטית בתנור או על האש
  • בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
  • טחינה

10. פילה:

  • צלייה בתנור כרוסטביף
  • טיגון במחבת כסטייק
  • צלייה על האש כסטייק

11. סינטה:

  • צלייה בתנור כרוסטביף
  • טיגון במחבת כסטייק סירלוין
  • צלייה על האש כסטייק סירלוין

12. שייטל:

  • צלייה על האש כ-RUMP סטייק
  • טיגון במחבת כ-RUMP סטייק
  • הקפצה במחבת או ווק כרצועות
  • טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ

13. אווזית:

  • בישול קדירה ארוך (כשעה וחצי)
  • הקפצה במחבת או ווק כרצועות
  • טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ

14. כף:

  • צלייה בתנור כרוסטביף
  • הקפצה במחבת או ווק כרצועות
  • טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ

15. צ'אך:

  • בישול קדירה ארוך (כשעה וחצי)
  • טיגון במחבת כסטייק (שפיץ צ'אך)
  • צלייה על האש כסטייק (שפיץ צ'אך)
  • צלייה בתנור כרוסטביף (שפיץ צ'אך)

16. וייסבראטן:

  • צלייה בתנור כצלי
  • בישול קדירה ארוך כצלי (כשעה)

16. וייסבראטן:

  • צלייה בתנור כצלי
  • בישול קדירה ארוך כצלי (כשעה)

17. לחי:

  • בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
  • טיגון במחבת לקציצות