סוגי נתחים ושיטות בישול
1. אנטריקוט:
- צלייה בתנור כרוסטביף
- צלייה על האש כרוסטביף או סטייק
- טיגון במחבת כסטייק
2. צלעות עורף:
- בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)
- טחינה
3. חזה בקר:
- בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)
- טחינה
4. כתף:
- בישול קדירה ארוך כקוביות (כ-3 שעות)
5. צלי כתף:
- בישול קדירה ארוך כצלי (כ-3 שעות)
6. פילה מדומה:
- בישול קדירה ארוך כצלי (כ-3 שעות)
7. שריר הזרוע:
- בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
- כאוסובוקו – פרוסות עם עצם או כקוביות
8. צוואר:
- בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
9. אסאדו:
- צלייה איטית בתנור או על האש
- בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
- טחינה
10. פילה:
- צלייה בתנור כרוסטביף
- טיגון במחבת כסטייק
- צלייה על האש כסטייק
11. סינטה:
- צלייה בתנור כרוסטביף
- טיגון במחבת כסטייק סירלוין
- צלייה על האש כסטייק סירלוין
12. שייטל:
- צלייה על האש כ-RUMP סטייק
- טיגון במחבת כ-RUMP סטייק
- הקפצה במחבת או ווק כרצועות
- טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ
13. אווזית:
- בישול קדירה ארוך (כשעה וחצי)
- הקפצה במחבת או ווק כרצועות
- טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ
14. כף:
- צלייה בתנור כרוסטביף
- הקפצה במחבת או ווק כרצועות
- טיגון במחבת כשניצל או אסקלופ
15. צ'אך:
- בישול קדירה ארוך (כשעה וחצי)
- טיגון במחבת כסטייק (שפיץ צ'אך)
- צלייה על האש כסטייק (שפיץ צ'אך)
- צלייה בתנור כרוסטביף (שפיץ צ'אך)
16. וייסבראטן:
- צלייה בתנור כצלי
- בישול קדירה ארוך כצלי (כשעה)
16. וייסבראטן:
- צלייה בתנור כצלי
- בישול קדירה ארוך כצלי (כשעה)
17. לחי:
- בישול קדירה ארוך (כ-3 שעות)
- טיגון במחבת לקציצות